Forside Aktiviteter Bestyrelse Bladet  
Generalforsamling Riffelskydning Bukketræf Flugtskydning Fællesjagt Rævejagt
                                               

                                                          Meddelelser fra formanden

04.10.2005

HJS-jagtforening har i fællesskab med Flemløse, Køng, Dreslette og Ebberup jagtforeninger indgået en aftale omkring fredning af dåvildt. Vi har i fællesskab indsat en annonce i 'de små sprøjter' i området:

Til vestfynske jægere

Der er i området omkring Flemløse 5 undslupne dådyr, 4 hinder og en hjort. Disse har siden maj færdes i et større område, som omfatter Flemløse, Høng, Dreslette, Ebberup og HJS- jagtforeninger.

Hinderne har nu sat 4 kalve i det fri, og nævnte jagtforeninger er blevet enige om, at henstille til jægerne i området, at skåne dem de næste par år, for at se om vi kan få en fast bestand. Jagtudlejere som har jægere der kommer udefra, bedes meddele det vedtagne til disse.

Der er netop stiftet et Hjortelaug der hedder Sydvestfyns Hjortelaug, der dækker området fra Vester Åby, Espe, Vejle Allested, Verninge, Nr. Broby, Højrup, Vesemose og ned til Løgismose. Man har i dette område en del dådyr, og området griber ind over vores grænser, så lykkedes det ikke NU med en frivillig ordning, vil det aldrig lykkedes.

På forhånd tak for samarbejdet

Flemløse Jagtforening

Flemming Nielsen